Familjedag i backen

Uppdatering
Glädjande nyheter. Emma Dahlström kommer att vara med oss i backen! Emma är hemma och vilar upp sitt knä och har därför möjlighet att komma till oss och hänga och ge lite tips till alla rail shredders. Det kan ni bara inte missa!

Onsdagen den 28/2 är det familjedag i Valberget. Det kommer att vara aktiviteter i hela Valbergsområdet och i backen tänkte vi bl.a ha en liten slalomtävling.
Tävlingen:
Det blir en differensslalomtävling där alla kan vara med, både vuxna och barn. Differensslalom går till som så att man åker två åk och sen tittar man på skillnaden i tid mellan de två åken. Ju mindre skillnad desto bättre är det, och den med minst skillnad mellan åken kommer stå som vinnare. Det är alltså inte den som åker snabbast som vinner utan den som åker jämnast. Superkul tävlingsform där alla kan vara med.
Anmälan sker på plats i liftstugan mellan kl. 9 och 10.15 eller så kan ni skicka in er anmälan till orjan.classon@gmail.com och sedan hämta ut nummerlapp på samma tider. Det räcker med för- och efternamn samt om det är barn eller vuxen när ni skickar in anmälan.
Tävlingen är avgiftsfri och öppen för alla.
Första åket startar ca 10.45, sen gör vi ett uppehåll mellan 12 och 13 när Lilla Vasaloppet i längdåkning körs. Då kan vi heja på alla tappra längdåkare eller det är kanske någon som vill köra både slalom- och längdtävlingen?
Andra åket försöker vi köra igång kl. 13.15.
Alla tider är ungefärliga. Vi har aldrig kört en tävling och har lite svår att veta vad det innebär, så tidsschemat kan komma att ändras lite under dagen. Det får ni stå ut med 🙂

Gratis för alla:
Ingen behöver köpa liftkort under dagen, det är helt gratis för alla att åka oavsett om du tävlar eller inte.

Lunch:
ICA Toria hjälper till och sponsrar alla slalom- och pulkaåkare med grillkorv och festis. Vi kommer stå vid grillen och servera alla mellan kl. 11.30 – 13.30. Kaffe kommer självklart också att finnas. Vill du ha med egen korv så är det såklart helt ok också. Grillen får användas av alla.

Övrigt:
Vi kommer även att ställa dit pistmaskinen så at alla som är nyfikna kan sitta och klämma och känna.

Sprid gärna till era vänner. Ju fler vi blir desto roligare blir det.

//Styrelsen