Åkbart i Jul!

Nu har snökanonerna jobbat på under den kalla perioden i november. Det har blivit en hel del snö i backen och det saknas nu endast några kubikmeter för att hela backen ska bara täckt.
Trots att inte hela backen har snö än kommer vi testa att pista upp de delar av backen som har snö redan under v.51. Om det ser ok ut och att åkningen kan ske på ett säkert sätt, kommer vi att kunna åka skidor i Valbergsbacken under jullovet! Bra va!!!
Vi är, som vanligt, helt beroende av att vi kan få några som ställer upp och kör liften. Vi har inga möjligheter att ha anställd personal så det är upp till oss medlemmar, föräldrar och anhöriga att hugga i lite. Ni hittar mer information om medlemskap och priser på sidan Liftkort
Det finns schema upplagt för liften så det är bara att anmäla sig till liftpassen. Obs! Tiderna för v.52 är bara ett förslag. Om vi inte fyller alla pass så är inte det hela världen. Det är liksom upp till oss alla att hålla liften öppen och om ingen vill stå i liften så öppnar vi inte helt enkelt.

Inom kort kommer vi att köra en utbildning i liften för alla som vill lära sig hur den fungerar, datum för detta är inte bestämt men håll utkik på den här sidan eller i Facebook gruppen.

Om nån har frågor eller synpunkter så är det bara att kontakta nån ur styrelsen så ska vi försöka hjälpa till så gott vi kan.

Bakom tangentbordet
Örjan, 0709-842713